top of page
banner 2019 terugblik.png

Het jaar 2019 zit er bijna op en kunnen we terugkijken naar leuke en leerzame terugblikken met onze karateschool.

In Januari zijn we gestart met kijklessen voor de jeugd groepen.

In Februari hebben wij het 4 scholen toernooi georganiseerd, waar we leerzame ervaringen hebben opgedaan in kumite, coachen en organiseren.

Maart start met de carnavalstraining, waar verschillende gekleurde karateka's aan deelnamen.
En daar was dan ook eindelijk ons trainingspak!

Bij het zwarte banden weekend in April, heeft ons kader nieuwe stof gekregen om les te geven en heeft het kader een cursus hoek/hoofdscheidsrechter gedaan, voor wie hun diploma al hadden een opfris cursus en voor de anderen was er een theorie examen aan vast gekoppeld.

Waar we in Mei naar België waren afgereisd voor het toernooi in Beerse, Beker der Kempen. Waar iedere deelnemer van Yin Yang een beker of medaille mee naar huis nam. Waar we op moederdag naar het NK in Almere waren gegaan, waar senpai Pascal geslaagd is voor hoofdscheidsrechter en Senpai Anja en Senpai Tom voor hoekscheidsrechter.
En waar we een super gezellig jeugd/senioren weekend in Soerendonk hebben gehad.

In Juni zijn we met een klein groepje naar de strandtraining gegaan, waar we een frisse duik hebben genomen in de zee na een leuke trainingsdag.

Waar we na een zwaar zomerkamp in Juli ons kader hebben uitgebreid met 2 nieuwe zwarte banders, Senpai Elion en Senpai Tom en waar tijdens dit weekend de Centrale Jeugdtraining was, waaraan 2 jeugdleden van Yin Yang deelnamen.

In Augustus zijn we gestart in Eindhoven met jeugdlessen op woensdagavond.

In September zijn we in de nationale sportweek gestart met een zelfverdedigingscursus bij het Bravo-college en in diezelfde week hadden we ook gevraagd om een introducee mee te nemen.
Waar Sjors Sportief ons vijf nieuwe leden heeft gebracht.
Waar we gestart zijn met de grote club actie en op het einde van de maand was er weer de vestingtraining in Groenlo, waar we met verschillende leden leuke trainingen hebben gehad in de vestingstad.

In Oktober hebben we een gast les gehad van Sensei Peter Vermaire, waar we andere kumite technieken hebben geleerd. Halverwege deze maand hebben we een super leuk 40+ weekend gehad.

In November zijn we met een aantal leden naar het Kankei toernooi geweest, waar onze beginners leuke ervaringen op hebben gedaan. Later deze maand zijn we naar het ONK in Sommelsdijk geweest, waar we kandidaten hadden voor het kata-toernooi en het kumite-toernooi. Waar we allemaal een grote ervaring rijker zijn geworden, waar de Shihan hoofdscheidsrechter was bij zowel de kata als bij de kumite wedstrijden en waar Senpai Elion geslaagd is voor zijn hoekscheidsrechter. 

In December waar Senpai Noël na verdienste zijn 1 kyu in ontvangst mag nemen, bij de jaarvergadering.
Dan staat er voor tweede kerstdag ons jaarlijkse evenement nog op het programma, onze kersttraining.
Iedereen die minimaal anderhalve kilometer joggen is van harte welkom! Schrijf je hier in!

We hebben een bewogen jaar achter de rug, waar ieder veel ervaringen en leerzame momenten heeft gehad.

We willen alle Yin Yangers bedanken voor dit mooie jaar!

Osu

kerst2020.png
bottom of page